This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by Tom Tom 2 months, 1 week ago.

Error in saving Lee Banner Settings

  • On my website when I am trying to edit home page block that is build with Lee Banner then it is not saving and showing some JS error in console. I have also updated the JS Composer to latest one but still it does not work. Can you please check what is the issue. You can see what I am saying: https://prnt.sc/geflmk

    Your help will be highly appreciated. The page is Home page that I am going to edit.
    https://vullsport.com/wp-admin/post.php?post=7229&action=edit

    Thanks!

    • This topic was modified 3 months, 2 weeks ago by  VullSport.

    Is there any update on this?

    Tom

    Hi,

    https://www.dropbox.com/s/npwqdko0mq8qnol/milano-theme.zip?dl=0

    Unzip and override to update milano-theme

    Best regards,
    Tom

    This reply has been marked as private.
    This reply has been marked as private.
    Tom
    This reply has been marked as private.

    Okay I will check with this and will let you know. Now, when I am checking the error logs of my server I am getting this error on every page. Can you please let me know what is this error and how to fix it.

    [client 184.88.57.58:13601] id was called incorrectly. Product properties should not be accessed directly. Backtrace: do_action(‘wp_ajax_lt_load_ajax’), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, lt_load_sc_ajax, do_shortcode, preg_replace_callback, do_shortcode_tag, call_user_func, lee_products_shortcode, wc_get_template, include(‘/themes/milano-child/woocommerce/lee-product-layout/grid.php’), wc_get_template, include(‘/themes/milano-child/woocommerce/content-product.php’), add_to_cart_btn, WC_Product_Variable->add_to_cart_text, WC_Product->is_purchasable, WC_Product->get_price, WC_Data->get_prop, apply_filters(‘woocommerce_product_get_price’), WP_Hook->apply_filters, call_user_func_array, Magenest_Giftcard_Product->get_giftcard_price, WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong.

    Tom

    Hi,

    I think there is a 3rd party plugin that causes this issue.
    Could you check again all plutin your installed.

    Best regards,
    Tom

You must be logged in to reply to this topic.